Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
17.08.2021
Затверджено: Наказ Державного комітету України з питань розвитку підприємництва від 10.08.1998 № 18

ЖУРНАЛ РЕЄСТРАЦІЇ ПЕРЕВІРОК

 

Титульний аркуш

Журнал реєстрації перевірок №__________

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

(назва підприємства, місцезнаходження/прізвище, ім’я, по батькові підприємця, місце проживання)

 

Сторінка журналу

№ з/п

Мета та характер перевірки

Назва організації, що здійснює перевірку

Прізвище, ім'я, по батькові особи, яка здійснює перевірку

Номер службового посвідчення та посада особи, яка здійснює перевірку

Дата видачі та номер направлення або припису щодо здійснення перевірки

Строк…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ