Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
17.08.2021

 

_____________________________________________________________________________________
(найменування, місцезнаходження, номер телефону, факсу та адреса електронної пошти компетентного органу
та/або його територіального органу)

АКТ

від ______________________
      (дата складення акта)

N  

 

складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання
операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров'я та благополуччя тварин

_______________________________________________________________________________________________________________________________…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ