Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
14.03.2025
Затверджено: Наказ об'єднання «Укрхлібпром» від 24.05.2001 № 5

УЗГОДЖЕНО
 

Національний науково-дослідний інститут охорони праці (ННДІОП)
15 травня 2001 року

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
 

наказом об’єднання «Укрхлібпром»
від 24 травня 2001 року № 5
ПІ 1.8.11-134–2001
 

                                                                    

                   

                                             

ПРИМІРНА ІНСТРУКЦІЯ

З ОХОРОНИ ПРАЦІ

для глазурувальника

 

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця інструкція встановлює вимоги з охорони праці для глазурувальників і призначена для навчання методам безпечної роботи і дотриманню вимог охорони праці. Завдання та обов'язки.

Глазурує кондитерські вироби вручну з нанесенням встановленого візерунка. Підігріває до встановленої температури і розмішує глазур, надає їй…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ