Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
15.04.2021

«Реєстр ризиків» __________________________________________________

       (підрозділ/процес)

№ ризику

Найменування ризику

Опис ризику

Умови виникнення

Наслідки

Рівень ризику

Пропозиції по стратегії реагування

1

2

3

4

5

6

7

1

Втрата постачальника

Через виникнення нових законодавчих вимог є ймовірність скорочення підприємств постачальників

Невчасно проведений аналіз постачальників.

Загроза зриву виробництва

Високий (ВВ)

Провести повторний аналіз постачальників.

Співпрацювати лише з тими, хто здатен виконувати нові законодавчі вимоги (отримали свідоцтво про реєстрації Держпродспоживслужби та впровадили Систему НАССР)

2

COVID-19

Захворювання великої кількості персоналу

Недотримання санітарно-епідеміологічних вимог 

Припинення діяльності підприємства  

Високий (ВВ)

Впровадити санітарно-гігієнічні правила відповідно до рекомендацій ВОЗ;

Навчити персонал;

Перевіряти виконання;

Забезпечити оснащення