Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є в Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» конкретна вимога про мінімальний вміст інгредієнта (2 %) для його відображення в назві продукту? Та як бути, якщо йдеться про моркву, яка не є складним інгредієнтом?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

У Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон) немає конкретної вимоги про мінімальний вміст інгредієнта (наприклад, 2 %) для його відображення в назві продукту. Однак, стаття 16 цього Закону передбачає, що кількість окремого інгредієнта або категорії…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ