Чи є в Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» конкретна вимога про мінімальний вміст інгредієнта (2 %) для його відображення в назві продукту? Та як бути, якщо йдеться про моркву, яка не є складним інгредієнтом?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
У Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон) немає конкретної вимоги про мінімальний вміст інгредієнта (наприклад, 2 %) для його відображення в назві продукту. Однак, стаття 16 цього Закону передбачає, що кількість окремого інгредієнта або категорії…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу