Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Які правила складання назви «Мюслі»? Основний інгредієнт – це мюслі з додаванням ягід. Виникає безліч трактувань назви: варіанти «Мюслі "Ягідні"», «Мюслі з ягодами», «Мюслі з "переліком ягід, що входять до складу"». Як тоді буде правильно? На що спиратися в цих випадках? Який відсоток інгредієнтів має бути зазначений в складі?

Які вимоги до зазначення назви «Батончик шоколадний з фундуком та родзинками»? Який відсоток інгредієнтів має бути зазначений у складі? Скільки шоколаду, фундука, родзинок?

Чи може ввести в оману назва, коли не зазначено фізичний стан інгредієнтів, а розписано це у складі продукту (сублімовані або сушені)? Наприклад, «Каша вівсяна швидкого приготування з фруктами "власна назва"».

Яка повинна бути першочерговість слів у назві, що за чим потрібно вказувати?

На запитання відповідає
Марина Кірносова,
доцент кафедри маркетингу Національного університету "Одеська політехніка"

Важливо

В будь-якому разі, незалежно від того, про який продукт йдеться, його назва повинна бути сформована таким чином, щоб у споживача не було двоякого трактування, непорозуміння щодо того, що всередині, введення в оману покупця.

Це основа, на яку необхідно орієнтуватися.

Попри те, що в продажу ще…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ