Які правила складання назви «Мюслі»? Основний інгредієнт – це мюслі з додаванням ягід. Виникає безліч трактувань назви: варіанти «Мюслі "Ягідні"», «Мюслі з ягодами», «Мюслі з "переліком ягід, що входять до складу"». Як тоді буде правильно? На що спиратися в цих випадках? Який відсоток інгредієнтів має бути зазначений в складі?
Які вимоги до зазначення назви «Батончик шоколадний з фундуком та родзинками»? Який відсоток інгредієнтів має бути зазначений у складі? Скільки шоколаду, фундука, родзинок?
Чи може ввести в оману назва, коли не зазначено фізичний стан інгредієнтів, а розписано це у складі продукту (сублімовані або сушені)? Наприклад, «Каша вівсяна швидкого приготування з фруктами "власна назва"».
Яка повинна бути першочерговість слів у назві, що за чим потрібно вказувати?
Важливо
В будь-якому разі, незалежно від того, про який продукт йдеться, його назва повинна бути сформована таким чином, щоб у споживача не було двоякого трактування, непорозуміння щодо того, що всередині, введення в оману покупця.
Це основа, на яку необхідно орієнтуватися.
Попри те, що в продажу ще…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу