Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.05.2023
Транспортування харчової продукції
Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

 

Транспортування швидкопсувних продуктів здійснюють усіма видами транспорту.

 

Важливо

Під час перевезення швидкопсувних продуктів необхідно суворо дотримуватися температурного режиму і строків доставлення.

 

На вимогу відправника або перевізника можна здійснювати пломбування вантажів.

Можна пломбувати завантажені спеціалізовані автомобілі та причепи (фургони, цистерни, рефрижератори), контейнери й окремі вантажні місця.

 

Коментар експерта

Пломбування вантажу вказують у товарно-транспортній накладній з обов’язковим зазначенням змісту відтиску пломби.

 

Особливості перевезення швидкопсувних вантажів

 …

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ