Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
13.05.2021

Журнал обліку виявлення і ліквідації аварій та ремонтних робіт

 

№ п/п

Місце аварії

Дата і час аварії

Характер пошкодження

Дата і час проведення ремонту

Спосіб, час завершальної дезінфекції

Прізвище, ім’я, по батькові працівника,

що проводив з завершальну дезінфекцію

Результати хімічного та бактеріологічного аналізів води після дезінфекції

водопровідної мережі

Ким, коли був проведений

бактеріологічний аналіз води

Посади/підписи відповідального за ділянку і того, хто проводив ремонт

Дата і час початку експлуатації після ремонту

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1

Дільниця приймання молока

04.04.2021 / 10:40

Порив водопровідної…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ