Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
23.12.2025

Виробнича санітарія та гігієна в системі безпечності харчових продуктів

(курс лекцій)

 

Лекція 1. Вступ. Роль виробничої санітарії та гігієни в системі безпечності харчових продуктів

Виробництво какао-продуктів належить до категорії харчових виробництв із підвищеними вимогами до санітарного стану та гігієни персоналу. Це пов’язано як зі специфікою сировини (какао-боби, какао-маса, какао-масло), так і з особливостями технологічних процесів, значна частина яких відбувається після термічної обробки. Саме тому виробнича санітарія та гігієна є базовими елементами системи НАССР…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ