Зразок заповнення
23.12.2025
Виробнича санітарія та гігієна в системі безпечності харчових продуктів
(курс лекцій)
Лекція 1. Вступ. Роль виробничої санітарії та гігієни в системі безпечності харчових продуктів
Виробництво какао-продуктів належить до категорії харчових виробництв із підвищеними вимогами до санітарного стану та гігієни персоналу. Це пов’язано як зі специфікою сировини (какао-боби, какао-маса, какао-масло), так і з особливостями технологічних процесів, значна частина яких відбувається після термічної обробки. Саме тому виробнича санітарія та гігієна є базовими елементами системи НАССР…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
21.08.2025
Чек-лист виконання заходів
18.08.2025
Аналізування тенденцій
15.08.2025
Звіт за результатами контролю за шкідниками
04.08.2025
Журнал проведення заходів