Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
17.08.2021

Журнал візуального контролю за санітарним станом виробництва

 

п/п

Дата

Візуальне оцінювання санітарного стану об’єкта  (відділення, виробничої дільниці)

Коригування / Коригувальні дії

Позначка

про вжиті заходи

Відповідальна особа

Найменування об’єкта

Оцінка санітарного стану

ПІБ

Підпис

1

2

3

4

5

6

7

8

1

04.04.2021

Цех виробництва масла вершкового

Відмінно

Відсутні

Не потребує

Ільченко Т.А.

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ