Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Що необхідно для того, щоб відкрити виробництво алкогольних напоїв (алкогольні коктейлі у пляшці/банці)? Яка потрібна реєстрація, дозвільні документи? Який процес отримання реєстрації та акредитації на виробництво таких алкогольних напоїв? Чи необхідне спеціальне обладнання, чи це може бути крафтове, ручне виробництво? Також цікавить питання щодо акцизної марки при виробництві алкогольних напоїв. Яка вартість цих послуг реєстрації, акредитації, акцизних марок? 

На запитання відповідає
Галина Роголь,
директор центру сертифікації систем менеджменту AFNOR Ukraine (ТОВ "Новатор Інтернешнл Україна" групи компаній "Новатор")