Що необхідно для того, щоб відкрити виробництво алкогольних напоїв (алкогольні коктейлі у пляшці/банці)? Яка потрібна реєстрація, дозвільні документи? Який процес отримання реєстрації та акредитації на виробництво таких алкогольних напоїв? Чи необхідне спеціальне обладнання, чи це може бути крафтове, ручне виробництво? Також цікавить питання щодо акцизної марки при виробництві алкогольних напоїв. Яка вартість цих послуг реєстрації, акредитації, акцизних марок?

На запитання відповідає
Галина Роголь,
директор центру сертифікації систем менеджменту AFNOR Ukraine (ТОВ "Новатор Інтернешнл Україна" групи компаній "Новатор")
1. Державна реєстрація потужності у Держспоживслужбі:
- ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- Розпорядження Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» від…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу