Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
24.01.2024
Внутрішній аудит у лабораторії: проведення перевірки для себе
Ольга Малецька,
доцент Української інженерно-педагогічної академії, дійсний член Громадської організації «Академія метрології України»

Для забезпечення функціонування будь-якої системи управління на підприємстві або в лабораторії та поліпшення їхньої діяльності дуже важливо проведення внутрішнього аудиту.

Мета та критерії аудиту

Аудит проводиться як із метою перевірки відповідності впровадженої системи управління вимогам стандарту, за яким ця система розроблена, так і з метою перевірки відповідності вимогам підприємства або лабораторії до її системи управління.

Важливо

Під час проведення внутрішнього аудиту перевіряється відповідність отриманих об’єктивних доказів наявним критеріям.

Критерії – це ті вимоги до системи…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ