Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
14.06.2024
Вебінтенсив «Система НАССР у запитаннях і відповідях: просто про складне»

Упровадження системи НАССР є обов’язковим для кожного підприємства, яке провадить господарську діяльність у харчовій галузі. А ось сертифікація НАССР обов’язковою не є.
 

Тож, якщо Ви:

3

розпочинаєте працювати у харчовій сфері й прагнете з’ясувати про НАССР все – від «А» до «Я»
3 вже взялися за впровадження системи, але маєте низку запитань щодо реалізації законодавчих вимог на практиці
3
тримаєте руку на пульсі НАССР-новацій та цікавитеся кращими виробничими практиками
3
вносите зміни та поліпшуєте вже дієву систему харчової безпечності – цей вебінтенсив точно для Вас!

 

У динамічному форматі запитань-відповідей обговоримо, зокрема, таку топову НАССР-проблематику:

3
перегляд змісту Кодексу Аліментаріусу станом на 2022 рік: що наразі змінилося
3 яка відмінність між ПП/, ККТ і ОПП
3
які вимоги висуває законодавство до програм-передумов
3
як скласти опис характеристик кінцевої продукції та її призначеного використання

3

 
на що звернути особливу увагу під час розроблення блок-схеми технологічного процесу
3
коли та навіщо верифікувати блок-схеми
3
як правильно визначити критичні контрольні точки (ККТ) і встановити критичні межі для кожної з них
3
валідація плану НАССР та верифікація системи НАССР: де найчастіше припускаються помилок
3
які НАССР-документи та записи є обов’язковими
3
які НАССР-документи можуть бути розроблені на розсуд підприємства з урахуванням специфіки виробництва й вимог замовників

 


Спікер:

березова 
Світлана Березова, 
тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга
  • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS International Certification, MNC Group
  • 20 років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
  • 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах

 


Вартість участі:

Вебінар +
друкований сертифікат
Вебінар +
електронний сертифікат
3 999 грн 3 849 грн
Для передплатників професійного журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діють спеціальні ціни – 3599 грн та 3499 грн відповідно
Придбати участь

 

Кожний учасник інтенсиву отримає:

3
п’ять практичних тематичних онлайн-модулів
3 індивідуальне роз’яснення та відповіді на виробничі запитання
3
сертифікат про участь у профільному заході від професійного журналу «Управління якістю»
3
презентаційні матеріали від спікерки
3
повний відеозапис курсу