Події
14.06.2024
Вебінтенсив «Система НАССР у запитаннях і відповідях: просто про складне»
Упровадження системи НАССР є обов’язковим для кожного підприємства, яке провадить господарську діяльність у харчовій галузі. А ось сертифікація НАССР обов’язковою не є.
Тож, якщо Ви:
розпочинаєте працювати у харчовій сфері й прагнете з’ясувати про НАССР все – від «А» до «Я» | |
вже взялися за впровадження системи, але маєте низку запитань щодо реалізації законодавчих вимог на практиці | |
тримаєте руку на пульсі НАССР-новацій та цікавитеся кращими виробничими практиками | |
вносите зміни та поліпшуєте вже дієву систему харчової безпечності – цей вебінтенсив точно для Вас! |
У динамічному форматі запитань-відповідей обговоримо, зокрема, таку топову НАССР-проблематику:
перегляд змісту Кодексу Аліментаріусу станом на 2022 рік: що наразі змінилося | |
яка відмінність між ПП/, ККТ і ОПП | |
які вимоги висуває законодавство до програм-передумов | |
як скласти опис характеристик кінцевої продукції та її призначеного використання | |
|
на що звернути особливу увагу під час розроблення блок-схеми технологічного процесу |
коли та навіщо верифікувати блок-схеми | |
як правильно визначити критичні контрольні точки (ККТ) і встановити критичні межі для кожної з них | |
валідація плану НАССР та верифікація системи НАССР: де найчастіше припускаються помилок | |
які НАССР-документи та записи є обов’язковими | |
які НАССР-документи можуть бути розроблені на розсуд підприємства з урахуванням специфіки виробництва й вимог замовників |
Спікер:
|
Світлана Березова,
тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга
|
Вартість участі:
Вебінар + друкований сертифікат |
Вебінар + електронний сертифікат |
3 999 грн | 3 849 грн |
Для передплатників професійного журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діють спеціальні ціни – 3599 грн та 3499 грн відповідно | |
Придбати участь | |
Кожний учасник інтенсиву отримає:
|