Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.08.2023

ЖУРНАЛ
реєстрації осіб, які потерпіли від нещасних випадків (гострих професійних захворювань (отруєнь) на виробництві

_______________________________________________________________
(найменування підприємства, установи, організації)

Порядковий номер

Дата та час події

Прізвище, власне ім’я та по батькові (за наявності) потерпілого

Професія (посада) та структурний підрозділ, в якому працює потерпілий

Місце події (цех, дільниця, об’єкт тощо)

Код виду події та причин настання нещасного випадку, гострого професійного захворювання (отруєння) (відповідно до…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ