30.01.2025
Журнал обліку результатів вхідного контролю
Дата та час постачання | Найменування продукції | Підприємство-постачальник | Номер партії, дата виготовлення та номер супровідного документа | Кількість продукції в партії
| Кількість перевіреної продукції
| Кількість забракованої продукції
| Метод контролю
| Опис виявленої невідповідності
| Заходи щодо усунення невідповідності
| ПІБ відповідальної особи/підпис
| Примітка
|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Форму Журналу розроблено експертом і рекомендовано до використання.
На цю тему
30.01.2025
VACCP-план запобігання харчовому шахрайству
27.01.2025
Інструкція із санітарної обробки дезкилимків