Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
10.06.2022

Графік планово-попереджувального ремонту

Назва обладнання, тип, марка

Запланована дата виконання

Категорія складності

(К*, П**)

Останній ремонт

Відповідальна особа

Відмітка про виконання

Вид

Дата

Секційний вентиляційний агрегат (новий)

05.09.2024

П

І.І. Іваненко

 

 

 

 

 

 

 

 

*К – капітальний ремонт

**П – поточний ремонт

 

 

Рекомендовану форму зразка розроблено згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження  та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ