Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
17.08.2021

                          Протокол

проведення відбирання змивів з поверхонь,

що контактують із харчовими продуктами,

у межах системи власного виробничого моніторингу

мікробіологічних показників

 

Дата: 20 квітня 2021 року

Назва: кафе «Лелека»


Обладнання – люменометр EnSURE № СП-ОЗ-01007546056


Тести – Ultra Snap
 

Місце відбирання

Результат

Примітки

1

Поверхня стола для м’яса сирого

15

в нормі

2

Ніж для м’яса сирого

19

в нормі

3

Дошка для м’яса сирого

18

в нормі

4

Шнек м’ясорубки

16

в нормі

5

 

 

 


Відбирання проводив


Член групи НАССР ТОВ «Кафе „Лелека”»_________Журба К.І.


У присутності інших…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ