Зразок заповнення
30.04.2021
Журнал контролю за заморожуванням
Дата | Найменування продукції, безпідентифікаційний номер партії | Температура заморожування | Тривалість заморожування | Температура в товщі блоку | Коригування/ Коригувальні дії | Підпис контролера |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
04.04.2024 | М’ясо жиловане | -18,0°С | 12 год | -8,0°С | У технологічну тару закладати м’ясо жиловане шаром не вище ніж 10 см для рівномірного промерзання | І.І. Іваненко |
Рекомендовану форму зразка розроблено згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
09.10.2025
Паспорт якості для харчових перепелиних яєць
02.10.2025
Паспорт якості для харчових курячих яєць
29.09.2025
Етикетка (харчові курячі яйця)
23.09.2025
Журнал приготування дезінфекційних розчинів