Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
30.04.2021

Журнал контролю за заморожуванням

 

Дата

Найменування продукції,

ідентифікаційний номер партії

Температура заморожування

Тривалість заморожування

Температура

в товщі блоку

Коригування/ Коригувальні дії

Підпис контролера

1

2

3

4

5

6

7

04.04.2021

М’ясо жиловане

–18,0°С

12 год

–8,0°С

У технологічну тару закладати м’ясо жиловане шаром не вище ніж 10 см для рівномірного промерзання

Тетерев І.П.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ