Зразок заповнення
23.09.2025
Журнал приготування дезінфекційних розчинів
N з/п | Дата і час приготування розчину | Назва дез. розчину, № метод. вказівок МОЗ по застосуванню | Концентрація робочого розчину | Кількість основного розчину чи основної речовини, що взята для приготування розчину | Кількість розчинника | Кількість приготованого розчину | Ціль використання дезрозчину | Прізвище, підпис особи, що готувала розчин | Примітка |
1 | 20.06.2025 | Назва дезінфекційного розчину | 0,015 % | 1 таблетка | 10 л | 10 л | Дезінфекція поверхонь | І.І. Іваненко | |
…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
09.10.2025
Паспорт якості для харчових перепелиних яєць
02.10.2025
Паспорт якості для харчових курячих яєць
29.09.2025
Етикетка (харчові курячі яйця)