Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.09.2025

ЕТИКЕТКА

____________________________________________________
(на кожну пакувальну одиницю харчових курячих яєць)

Категорія яєць: _______________________________________________________________________
                                    дієтичні, столові; яйця на промислове перероблення

Кількість яєць: _______________________________________________________________________
                                                                            штук

Дата сортування: ____________________________________________________________________
                                                                     число, місяць

Яйця відповідають: _________________________________________________________________
                                                             позначення стандарту

Сортувальник:…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ