Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Аудитор рекомендує в кризову команду додати представників органу із сертифікації та державного органу контролю. Чи доречно це? Робота цієї команди стосується біотероризму, відкликання та вилучення невідповідної продукції. 

На запитання відповідає
Вікторія Кійко,
доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ

Коментар експерта

Якщо питання стосується включення представників органу із сертифікації та державного органу контролю до складу кризової команди підприємства, то однозначно – ні, оскільки це суперечить принципам неупередженості роботи цих органів.

І органи сертифікації, й державні органи контролю…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ