Як правильно зрозуміти п. 3 (п.п. 1) ст. 13 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»? Чи правильно вважати, що якщо складного інгредієнта (виробленого за ТУ або ДСТУ або імпортного виробництва) у складі продукту менше ніж 2 % і він не містить харчових добавок та/або алергенів, то можна не надавати перелік його інгредієнтів при маркуванні складу харчового продукту, до якого він входить?

Якщо складний інгредієнт, вироблений за технічними умовами (ТУ), державними стандартами України (ДСТУ) або імпортного виробництва, становить менше ніж 2 % обсягу готової продукції, і його склад визначений у відповідному нормативно-правовому акті або національному стандарті, то перелік його…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу