Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи обов’язково маркувати на пакуванні продукту вказувати строк придатності (20 діб, 12 місяців тощо), якщо на етикетці зазначено дату "Вжити до ..." і немає особливих умов зберігання (самі умови зберігання зазначені на маркуванні)?

На запитання відповідає
Алла Копусь,
фахівець із сертифікації

Передусім варто звернутись до Закону України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Стаття 4: Інформація про харчовий продукт не повинна вводити в оману, зокрема щодо характеристик харчового продукту, у тому числі його категорії, характерних ознак, властивостей, складу,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ