Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
23.11.2023
Транспортування відходів харчових продуктів, що утворюються в закладах охорони здоров’я
Олена Кошелєва,
промисловий еколог

Процес транспортування відходів, що утворюються в закладах охорони здоров’я, регулюється законодавчими й галузевими нормативними актами.

Документи, які регламентують процес транспортування харчових відходів:

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ