Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
12.06.2023

Аналіз ризиків і можливостей під час закупівлі сировини

Ризики

Визначена подія

Можливі ризики

Способи реагування, заходи з управління ризиком

Планування закупівлі

Зацікавленість у «відкатах» менеджера із закупівлі

Узгодження кожної заявки з боку відповідальної особи

Укладання договору

Ігнорування вимог щодо безпечності сировини, що закуповується

Узгодження проєкту договору зі всіма профільними фахівцями

Вхідний контроль сировини

Фальсифікація сировини

Перевірка зі встановленою періодичністю в зовнішній лабораторії, акредитованій на відповідність вимогам ISO 17025

Бракування партії сировини

Брак сировини…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ