Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.06.2022

ПАМ’ЯТКА

Рекомендації щодо практики використання ідей та інструментів ощадливого виробництва

  • Поясніть своїм працівникам просту ідею усунення втрат.
  • Продовжуйте читати про ощадливе виробництво в різних джерелах. Чим більше ви дізнаєтеся про цю концепцію, тим легше вам буде адаптувати її до потреб своєї організації.
  • Підтримуйте в своїй організації відкритий діалог про ощадливе виробництво та його цілі.
  • Ощадливе виробництво доповнює інші управлінські технології, такі як загальне управління якістю, шість сигм тощо.
  • Ощадливому виробництву необхідно вчитися.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ