Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
25.08.2025

СОУ ХХХХХХХХ-001:2025
(де ХХХХХХХХ – код ЄДРПОУ підприємства)

ТЕХНОЛОГІЧНА ІНСТРУКЦІЯ ТА РЕЦЕПТУРА.
Порядок розроблення, узгодження, затвердження.
Вимоги до змісту та оформлення

1. Сфера застосування

Цей стандарт організації встановлює порядок розроблення, узгодження, затвердження, структури, змісту та оформлення:

  • технологічних інструкцій (ТІ);

  • рецептур харчових продуктівщо застосовуються на підприємстві ___ (назва) у процесі виробництва харчових продуктів.

2. Нормативні посилання

При розробленні та застосуванні цього СОУ необхідно керуватися:

  • Закон України «Про стандартизацію»;

  • Закон…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ