Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
12.11.2025

ЗАТВЕРДЖУЮ :

Директор

_____________

 

 

 

 

 

 

 

 

СИСТЕМА  УПРАВЛІННЯ

 

ПРОЦЕДУРА

 

Порядок міжлабораторних порівнянь

 

ПСУ- №

 

№ копії

Місце знаходження

1

Керівник лабораторії

2

Керівник з якості

 

                                                                                     Екземпляр № ____

 

УЗГОДЖЕНО

Керівник лабораторії

________

 

 

 

 

 

 

 

 

Випробувальна лабораторія 

 

Порядок міжлабораторних порівнянь

Процедура

Системи управління

Сторінок

Процедура

Системи управління

ПСУ №Версія № 

 

Зміст

1.  Призначення

2.  Сфера застосування

3.  Використовувана абревіатура

4.  Блок-схема процесу

5.  Додаткова інформація до етапів процесу

6.  Перелік використовуваних документів

7.  Лист ознайомлення

 

Інформація про внесення змін…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ