Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
08.04.2021

Нотатник із зазначення умов зберігання харчових продуктів

 

Продукт

Умови зберігання

Терміни та умови зберігання

Яйця

У сухих прохолодних приміщеннях, окремо від інших продуктів

За температури від 0 до 200С не більше 25 днів із дня знесення

Хліб

У сухих прохолодних приміщеннях, окремо від інших продуктів.

Житній та пшеничний хліб зберігають окремо

За температури не нижче 40С без упаковки — не більше 24 годин, упакованого хліба — не більше 72 годин