Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.06.2022

______________________________________________________________________

(повне найменування підприємства із зазначенням підпорядкованості)

 

                                                                                                                                                                                                                                                                             ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                                                                                                                                                                             наказ _______________________

                                                                                                                                                                                                                                                                             (посада роботодавця

                                                                                                                                                                                                                                                                              __________і найменування підприємства)

                                                                                                                                                                                                                                                                              ________________

                                                                                                                                                                                                                                                                             № _________

                                                                                                                                                                                                                                                                             (число, місяць, рік)

 

 

ІНСТРУКЦІЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

для працівників харчоблоку

 

1. Загальні положення

1.1. До роботи на харчоблоці допускаються особи у віці не молодші 18 років, які пройшли спеціалізовану підготовку, мають ІІ групу електробезпеки та не мають протипоказань по стану здоров’я.

При обслуговуванні газових плит та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ