Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
13.03.2025
Затверджено: Наказ об'єднання «Укрхлібпром» від 24.05.2001 № 5

 

УЗГОДЖЕНО

Національний науково-дослідний інститут

охорони праці (ННДІОП)

15 травня 2001 року 

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом об'єднання «Укрхлібпром»

від 24 травня 2001 року № 5

ПІ 1.8.11-131-2001

 

ПРИМІРНА ІНСТРУКЦІЯ

З ОХОРОНИ ПРАЦІ

для кондитера

 

1. Загальні положення

1.1. Ця інструкція встановлює вимоги з охорони праці для кондитера і призначена для навчання методів безпечної роботи і дотримання вимог охорони праці.

Режим роботи – безперервний.

1.2. До роботи допускаються особи, які досягли 18-річного віку, пройшли медичне обстеження та не мають медичних протипоказань;…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ