Зразок заповнення
13.03.2025
Затверджено: Наказ об'єднання «Укрхлібпром» від 24.05.2001 № 5
УЗГОДЖЕНО Національний науково-дослідний інститут охорони праці (ННДІОП) 15 травня 2001 року | ЗАТВЕРДЖЕНО наказом об'єднання «Укрхлібпром» від 24 травня 2001 року № 5 ПІ 1.8.11-131-2001 |
ПРИМІРНА ІНСТРУКЦІЯ
З ОХОРОНИ ПРАЦІ
для кондитера
1. Загальні положення
1.1. Ця інструкція встановлює вимоги з охорони праці для кондитера і призначена для навчання методів безпечної роботи і дотримання вимог охорони праці.
Режим роботи – безперервний.
1.2. До роботи допускаються особи, які досягли 18-річного віку, пройшли медичне обстеження та не мають медичних протипоказань;…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу