Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
26.01.2025

Протокол аналізу СУЯ вищим керівництвом

Дата 

 

Присутні 

 

Розглянуті питання:

1. Статус дій за результатами попереднього аналізування системи управління 

Текст

2. Зовнішні та внутрішні питання

2.1 Операційне середовище та зацікавлені сторони

Текст 

2.2 Аналізу вимог та потреб зацікавлених сторін у СМ підприємства 

Текст 

2.3 Зміни, які можуть вплинути на систему управління

Текст

3. Дієвість та результативність СМ 

3.1. Задоволеність клієнтів та відгуки зацікавлених сторін (скарги);

Текст

3.2. Досягнення цілей у сфері якості

Текст

3.3. Процеси, відповідність продукції та послуг 

Текст

3.4. Результати внутрішніх та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ