На підприємстві планується встановлення санпропускника у коридорі перед входом у виробничий цех. Чи не заперечить це нормам та чи потрібно огороджувати його стіною і стелею? Чи може персонал виходити з виробничого цеху в дверний прохід, через який зранку завозиться в цех сировина (є графік розмежування в часі)?
На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Підприємству, яке займається виробництвом харчових продуктів, необхідно впроваджувати систему НАССР (систему аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках), що підтверджується вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (абз. 2 ч. 2…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу