Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

На підприємстві планується встановлення санпропускника у коридорі перед входом у виробничий цех. Чи не заперечить це нормам та чи потрібно огороджувати його стіною і стелею? Чи може персонал виходити з виробничого цеху в дверний прохід, через який зранку завозиться в цех сировина (є графік розмежування в часі)?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Підприємству, яке займається виробництвом харчових продуктів, необхідно впроваджувати систему НАССР (систему аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках), що підтверджується вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (абз. 2 ч. 2…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ