Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Питання щодо Закону України «Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами»:

  1. Які дії підприємство-виробник харчових продуктів (чай, какао, кава) повинне зробити для виконання умов цього закону? 

  2. Що мається на увазі в п. 1 статті 16 «Заявник, а також будь-який оператор ринку, який використовує речовину, яка пройшла державну реєстрацію, або матеріали і предмети, що містять такі речовини, може звернутися до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я, із заявою про внесення змін до умов використання такої речовини або до інших вимог, передбачених рішенням про її державну реєстрацію» з огляду дій виробників харчової продукції? 

  3. Які документи необхідно вимагати від закордонного виробника пакування (пакети, банки – Китай, фільтр-папір – Шотландія)?

На запитання відповідає
Юлія Тимків,
керівник департаменту СУБХП ТОВ «Солодка Долина»

1. Дії, які підприємство-виробник харчових продуктів (чай, какао, кава), повинне зробити для виконання умов Закону України «Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами» (далі – Закон)

Цей закон встановлює вимоги до всіх матеріалів, предметів і упаковок, що можуть…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ