Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

На які харакетристики звертати увагу під час вибору РЕТОРТ-пакетів? Попередньо пакети будуть використвуватись для виготовлення кормів для тварин, умови стерилізації: температура – 135 градусів, тиск – 2 бари, час – 85 хвилин.

На запитання відповідає
Катерина Рожновська,
аудиторка із сертифікації, технічна експертка, тренерка з систем НАССР, систем менеджменту якості, екологічного управління, охорони здоров'я та безпеки праці

Реторт-пакети належать до засобів пакування, виготовлених з комбінованих матеріалів, зазвичай з багатошарової плівки на основі алюмінію та полімерів. При цьому кожен з шарів плівки має власне функційне призначення. Основною відмінністю реторт-пакетів є здатність за певної структури витримувати…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ