Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Яка інформація повинна бути на транспортній тарі при експорті в Євросоюз фасованих харчових продуктів, які вкладаються в групову упаковку, яка є тарою? Чи можливо навести приклад етикетки, оформленої з дотриманням вимог?

На запитання відповідають:
lyt Євгенія Литвинова, 
засновник Клубу експортерів України
loy Тетяна Лойченко, 
експерт Клубу експортерів України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Маркування харчових продуктів на ринку Європи встановлює Регламент (ЄС) № 1169/2011 від 25 жовтня 2011 року «Про надання…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ