Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
02.10.2024
Рекомендації щодо надання споживачам інформації про харчові продукти

Мінагрополітики спільно з експертами Проєкту ЄС EU4SaferFood підготувало Рекомендації щодо надання споживачам інформації про харчові продукти, відповідно до вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Рекомендації спрямовані на роз’яснення вимог закону, а також пропонують до уваги операторів ринку харчових продуктів кращі практики, що можуть застосовуватися для надання споживачам відповідної інформації про харчові продукти.

Рекомендації мають інформаційний характер і не встановлюють жодних правових норм. Вимоги та приклади, що наведені, не є вичерпними, а обсяг їх застосування завжди залишається на розсуд оператора ринку харчових продуктів. Ознайомитися із рекомендаціями можна за посиланням.

Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України