Онлайн-консультант
фахівця з якості
Онлайн-
консультації
Нормативна
база
Зразки
документів
Новини
Статті
Шпаргалки
Відеонавчання
і тестування
Календар
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Повідомлення
Мої запитання-відповіді
Збережені файли
Допомога
Вхід
Сортувати за
Датою
Показати
Всі
Всі
Зміни законодавства
Події
Показати
Всі
Всі
Вебінар
Відеоурок
Анонім
Зразок заповнення
30.05.2023
Зразок розроблено експертом і рекомендовано до використання.
На цю тему
07.05.2025
Запит на проведення коригувальних дій (лист коригування)
14.04.2025
Акт про виявлені невідповідності при вхідному контролі
07.04.2025
Анкетування постачальників пакувальних матеріалів
26.03.2025
План управління запобіганням фальсифікації та харчовому шахрайству (вироби кондитерські борошняні)
20.03.2025
Запит до постачальника (щодо підтвердження відсутності консервантів та барвників у сировині)