Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.08.2023

Визначення періодичності внутрішніх аудитів

Структурний підрозділ/процес

Критерії (бали)

Частота перевірок

Вплив на досягнення цілі системи управління 
(3 – критичне, 1 – мінімальне)

Результати попереднього аудиту 
(2 – багато невідповідностей, 0 – немає невідповідностей)

Плинність кадрів 
(3 – висока, 1 – низька)

Складність процесів системи управління 
(3 – висока, 1 – низька)

> 10 балів – 4 рази на рік;

від 7 до 10 балів – 3 рази на рік;

від 3 до 6 балів – 2 рази на рік;

< 3 балів – 1 раз на рік

Виробничий цех № 1/ процес «Виготовлення кондитерських виробів»

3

2

1

3

3 рази на рік…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ