Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
14.10.2022

Інструкція з приготування та використання дезінфекційних засобів

 

1. Загальні відомості

Засіб являє собою прозору безбарвну рідину з характерним запахом.

Термін придатності засобу в пакуванні виробника становить 2 роки, робочих розчинів – 20 діб за умови їхнього зберігання в закритих місткостях.

Засіб призначений для дезінфекційного оброблення транспорту для харчових продуктів.

 

2. Приготування робочих розчинів

Робочі розчини засобу готують в місткостях з будь-якого матеріалу шляхом змішування засобу з питною водою відповідно до розрахунків, наданих у таблиці.

 

Приготування робочих розчинів…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ