Якщо, наприклад, назва самого продукту – «Мюслі», а інгредієнти які впливають на вибір – протеїн, фундук, шоколад. Який буде основний інгредієнт, які додаткові? Це визначається за вмістом у складі? Назви «Мюслі протеїнові з фундуком та шоколадом» / «Мюслі з протеїном, фундуком, шоколадом» / «Мюслі «Протеїн» з фундуком і шоколадом» – як правильно або інше?
Основний інгредієнт – це злаки, вони є основою мюслі й споживач розуміє, що якщо він купує мюслі, то злаки складають основу, їх більше. А протеїн, фундук, шоколад і т.п. – додаткові та значно впливають на характеристики, смак та інші властивості продукту.
Можна так: «Мюслі протеїнові…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу