Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Якщо, наприклад, назва самого продукту – «Мюслі», а інгредієнти які впливають на вибір – протеїн, фундук, шоколад. Який буде основний інгредієнт, які додаткові? Це визначається за вмістом у складі? Назви «Мюслі протеїнові з фундуком та шоколадом» / «Мюслі з протеїном, фундуком, шоколадом» / «Мюслі «Протеїн» з фундуком і шоколадом» – як правильно або інше? 

На запитання відповідає
Марина Кірносова,
доцент кафедри маркетингу Національного університету "Одеська політехніка"

Основний інгредієнт – це злаки, вони є основою мюслі й споживач розуміє, що якщо він купує мюслі, то злаки складають основу, їх більше. А протеїн, фундук, шоколад і т.п. – додаткові та значно впливають на характеристики, смак та інші властивості продукту.

Можна так: «Мюслі протеїнові…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ