Чи можливо та законно в Україні використовувати діоксид титану в кондитерських виробах (печиво) та глазурі? Як і хто визначає наявність діоксиду титану в продукті? Яким нормативним документом керуватись щодо дозування? Чи є експрес-методи визначення наявності діоксиду титану, хто робить та яка ціна?

На запитання відповідає
Олена Бєлофастова,
МВА, міжнародний аудитор, комерційний директор ТОВ «Бюро Міжнародної Сертифікації», експерт SIC ACADEMY
Почнемо з початку: що таке діоксид титану?
Важливо
Хімічна формула – ТіО2, двоокис титану. Це неорганічний, білого кольору порошок, який ще називають титановими білилами. У природі діоксид титану зустрічається у виді мінералів рутилу, анатазу та брукіту. Добувають його в кількох країнах з…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу