Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи можливо та законно в Україні використовувати діоксид титану в кондитерських виробах (печиво) та глазурі? Як і хто визначає наявність діоксиду титану  в продукті? Яким нормативним документом керуватись щодо дозування? Чи є експрес-методи визначення наявності діоксиду титану, хто робить та яка ціна?

На запитання відповідає
Олена Бєлофастова,
МВА, міжнародний аудитор, комерційний директор ТОВ «Бюро Міжнародної Сертифікації», експерт SIC ACADEMY

Почнемо з початку: що таке діоксид титану?

 

Важливо

Хімічна формула – ТіО2, двоокис титану. Це неорганічний, білого кольору порошок, який ще називають титановими білилами. У природі діоксид титану зустрічається у виді мінералів рутилу, анатазу та брукіту. Добувають його в кількох країнах з…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ