Які саме ризики необхідно враховувати за надзвичайних ситуацій? Як врахувати ризики закупівлі, персоналу, якщо ситуація в країні +/- однакова? Ризики технологічного процесу – це повітряна тривога чи снаряди летять?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
Спочатку розставимо акценти.
Якщо ми кажемо про надзвичайні ситуації та ризики, які можуть вплинути на безпечність харчової продукції у разі їхнього виникнення, то не плутаємо їх з:
- ризиками у тому виді, до якого ми звикли під час роботи з ризиками в розрізі функціонування системи менеджменту;…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу