Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Які саме ризики необхідно враховувати за надзвичайних ситуацій? Як врахувати ризики закупівлі, персоналу, якщо ситуація в країні +/- однакова? Ризики технологічного процесу – це повітряна тривога чи снаряди летять? 

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

Спочатку розставимо акценти.

Якщо ми кажемо про надзвичайні ситуації та ризики, які можуть вплинути на безпечність харчової продукції у разі їхнього виникнення, то не плутаємо їх з:

  • ризиками у тому виді, до якого ми звикли під час роботи з ризиками в розрізі функціонування системи менеджменту;…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ