Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
10.11.2025
Впровадження та апробація системи управління якістю
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

Впровадження системи управління якістю (СУЯ) відповідно до ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги» є не просто формальністю для сертифікації. Це – інструмент управління розвитком підприємства, що дозволяє підвищити ефективність процесів, довіру клієнтів та конкурентоспроможність. Після розроблення документованої інформації, необхідної для функціонування СУЯ, наступним кроком є впровадження та апробація системи. Саме на цьому етапі визначається, наскільки система дієва, адаптивна і здатна реально впливати на результати підприємства.

Як і будь-який процес впровадження…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ