Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
23.01.2024
У Києві пройде бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес. Бакалія 2024»

8 лютого в Києві відбудеться щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес. Бакалія». Цільова аудиторія заходу: керівники хлібопекарських, кондитерських,  борошномельних і бакалійних підприємств, директори з якості, технологи, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, лабораторій, а також фахівці ритейлу, постачальники технологій, обладнання та пакування.

У рамках програми зустрічі розглядатимуться тенденції світового та вітчизняного ринків хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, бакалії, інноваційні рішення у сфері виготовлення та пакування даних видів продукції, обговорюватимуться можливі шляхи вирішення деяких завдань, продиктованих новими політичними, економічними й соціальними реаліями.

Зокрема, спікери говоритимуть про таке:

  • Основні тенденції хлібопекарської галузі України;
  • Багатофункціональні емульгатори нового покоління в хлібопекарських і кондитерських виробах;
  • Інновації у хлібопекарському устаткуванні, що забезпечують збільшення термінів придатності борошняних виробів;
  • Контроль якості сировини для борошномельної, хлібопекарської та кондитерської галузей і виробництва круп;
  • BestCode – тренд сучасного маркування продукції;
  • Якість борошна вітчизняних виробників із зерна врожаю 2023 року;
  • Тренди вітчизняного ринку борошна;
  • Передумови створення та перспективи індустріального агропарку в Україні;
  • Якісне обладнання для нарізки та пакування хліба як інструмент підвищення продажів і покращення комунікації зі споживачами. Новинки ринку для хлібопекарних і кондитерських підприємств;
  • Фактори, які впливають на хімічний склад і споживчі властивості круп.

 

Окрім того, у рамках бізнес-зустрічі пройдуть:

  • панельна дискусія «Фінанси та грантова підтримка підприємств хлібопекарської галузі в умовах війни», серед учасників якої: Борис Шестопалов, HD-Group; Олександр Тараненко, «Хлібні інвестиції»; Наталія Гаврилко, «Грантфінанс»; Володимир Зеленчук, ГС «Клуб Рівненського Агробізнесу»;
  • панельне обговорення «Ідеальний круасан», де спікерами виступлять представник компаній «ЧАНТА МАУНТ», Есаром-Україна, ААК і «Ензим»;
  • традиційна внутрішня виставка, яка дає можливість продемонструвати власну продукцію та знайти нових покупців, а також ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку ХБВ, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, пакувальними рішеннями.

 

Участь у бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес. Бакалія 2024» вже підтвердили представники таких компаній як: «Хлібні інвестиції», «Київхліб», HD-Group, МХП, «ПроТек Системз», «Конті», «Кременчук Хліб», «Запорізький хлібокомбінат №1», «Одеський хлібозавод №4», «Перша приватна пекарня», «Ла Фаріна», «Перший столичний хлібозавод», «Новус», GFS, «Житомирський маслозавод», «Грантфінанс», «Лесаффр Україна»,  «Орекс Дістрібюшен», «Ферія», «ПейперБег», «Ашан Ураїна Гіпермаркет», «Сільпо-Фуд», «Чіфт картал Україна», «Р.П.С. ЛТД», «Омега» (VARUS), «Ціновал», «Аграна Фрут Україна» та інші.

 

Організатор заходу: компанія Marko Pack
Генеральний партнер: компанія «Ітак»
Медіа-партнери: журнали «Світ Продуктів» і «Світ Упаковки», сайт www.packaging.com.ua
Місце проведення: конференц-хол «ДЕПО»

 

Для участі в зустрічі потрібна попередня реєстрація.

Джерело: IFFIP