Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
06.12.2023
Простежуваність у ланцюгу виробництва — запорука швидкого виявлення небезпечної продукції та її вилучення
Тетяна Литвиненко,
<p>керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»</p> <p> </p> <p>• 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту</p> <p>• сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001</p> <p>• автор тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001</p>

Тема простежуваності на харчових підприємствах має високий ступінь складності, але необхідна для застосування в харчовому ланцюгу всіх підприємств, тому, відповідно, має бути впроваджена кожним.

Довідка

Відповідно до Закону України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі — Закон):

Простежуваність — можливість ідентифікувати оператора ринку, час, місце, предмет та інші умови поставки (продажу або передачі), достатні для встановлення походження харчових продуктів, тварин, призначених для виготовлення харчових продуктів,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ