Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
11.09.2023
Методика проведення внутрішнього аудиту системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

 

Під час проведення внутрішніх аудитів системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів слід керуватися такими нормативними документами:

  • ДСТУ ISO 19011:2018 «Настанови щодо здійснення аудитів систем управління;
  • ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги»;
  • ДСТУ ISO 22000: 2019 «Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу».

 

Застосовна у процесі аудиту термінологія

 

У зазначених стандартах закріплено основні терміни для визначення понять, застосовних у процесі проведення внутрішніх аудитів.

Система управління якістю…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ