28.08.2023
Здійснення внутрішнього аудиту системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів: практичні приклади
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
Нині багато країн вважає проблему якості й безпечності харчових продуктів найважливішою для державної політики у сфері здорового харчування. Через спалахи хвороб, пов’язаних із вживанням неякісних та небезпечних харчових продуктів, змінюється підхід до убезпечення для зменшення ризиків захворювань через вживання таких продуктів.
Законодавчі органи рекомендують харчовим підприємствам впроваджувати міжнародні й національні стандарти, які встановлюють вимоги до систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів.
Під час впровадження міжнародних і…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу