Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Здійснення внутрішнього аудиту системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів: практичні приклади
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

 

Нині багато країн вважає проблему якості й безпечності харчових продуктів найважливішою для державної політики у сфері здорового харчування. Через спалахи хвороб, пов’язаних із вживанням неякісних та небезпечних харчових продуктів, змінюється підхід до убезпечення для зменшення ризиків захворювань через вживання таких продуктів.

Законодавчі органи рекомендують харчовим підприємствам впроваджувати міжнародні й національні стандарти, які встановлюють вимоги до систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

Під час впровадження міжнародних і…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ