Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
06.12.2023
 

Посада, ПІБ особи/групи осіб, що проводила(и) тестування:

Дата: (вказати дату проведення тестування простежуваності)

Початок тесту на простежуваність: час            

Кінець тесту на простежуваність: час

(специфічні вимоги клієнта):

 квадрат немає    квадрат так: ________(годин)

Сторінка 1/5

 

Тестування простежуваності згори вниз

Продукт (назва харчового продукту)

Вибірка: 

 квадрат зразок, придбаний в магазині (відібраний у цеху)

 квадрат зразок, відібраний зі складу/з камери

 квадрат інше ___________

Номер партії

(вказати номер партії)

Термін придатності

(вказати термін придатності, що вказаний на маркуванні)

Дата виробництва

(вказати дату виробництва…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ