Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
30.01.2025


 

Затверджено:

_______________


 


 


 

ТАССР-план захисту харчових продуктів від біотероризму

 

Етап процесу

Загроза

Опис загрози

Рівень загрози

Заходи керування

Рівень загрози після вжиття заходів

Ймовірність

Вплив

Рівень

Запропоновані дії

Відповідальний

Час реалізації

Ймовірність

Вплив

Рівень

1

ВодопостачанняБіотероризмЗловмисне забруднення системи водопостачання

3

3

9

Посилення системи захисту, обмеження доступу персоналу, посилення лабораторного контролюКерівник служби охорони, завідувач лабораторії, завідувач виробництва

1 кв. Розробка нового графіку охорони, розробка та впровадження системи обмеження доступу.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ